≫ 

RAZLIKE IZMEĐU ISUSA HRISTA I MUHAMEDA: Ko je bio bezgrešan, ko imao 11 žena, KO JE BOG, a ko poslanik (FOTO)

 ≫ 

Na stranu sličnosti i razlike između hrišćanstva i islama, ima i jednih i drugih, cilj ovog teksta je da sažeto i kratko objasni koje su najosnovnije razlike između ličnosti Isusa Hrista i ličnosti poslanika Muhameda, i da to učini poređenjem onoga u šta sledbenici dve najveće svetske religije veruju o svojim utemeljiteljima

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ona je bila prelepa zena zao mi je sto se to desilo njoj
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Stev stevi

    05. april 2020 | 20:47

    Isus je LOGOS(u pcetku bese Rec i Rec bese u BOGA i BOG bese rec)rodjen na zemlji da bi opravdao nase grehe jer smo mi ljudi preslabi i nejaki za lukavstva sotone.Kao sto je Mojsije vodio Izrailjce kroz dolinu punu zmija i na stapu okacio zmiju,te svako ko je pogledao u stap je bio izlecen od otrova zmijskog ujeda,Tako je i Gospod Otac nas nama kroz ISUSA poslao spasenje.Jadni Muhamed je prevaren od djavola(sejtana)koji se je prikazao neznabozcu(Muhamedu-trgovcu)i sa njegovim ucenjem odvodi direktno u pakao veliko mnostvo.Ima Muslimana koji su videli ISUSA i posli outem spasenja.Nazalost mnogi ne zele da cuju ISTINU vide PUT i krenu ka ZIVOTU.Sve je u Bozijim rukama!Kazu da BOG nema ili ne moze imati SINA,a ja kazem da je BOG svemoguc i da moze sve uciniti,stvoriti i imati.Ko su oni da odlucuju sta je BOZIJA volja i zelja i namera?Osvestite se islamisti i pridjite ISUSU koji je cinio cudesa koja su BOZIJIH ruku dela.Gospod ISUS je rekao Ja Sam ISTINA PUT i ZIVOT i nema drugog PUTA osim MENE,proroci su dati do MOG dolaska i nece vise biti proroka jer je prorocanstvo MOJIM dolaskom ISPUNJENO.SLAVA BOGU OCU i SINU i SVETOM DUHU! AMIN

  • Gazda

    10. april 2018 | 22:54

    I sam Bog u jednom ajetu u Kur'anu govori da je On htio stvorio bi samo jednu vjeru.Međutim On nas je stvorio različite da bi se natjecali u činjenju dobra😁.To je ovaj ajet:"A da je Gospodar tvoj htio, sve bi ljude sljedbenicima jedne vjere učinio. Međutim, oni će se uvijek u vjerovanju razilaziti"(12:118 Kur'an).

  • Moravac

    13. septembar 2017 | 08:03

    Tvrdjava Alamut obisuje nastanak muslimanske Verein

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA