Istina o mesu iz peciva (da, onom koje jedete verovatno svako jutro)
Ovakva vrsta hrane često ima niži procenat masti nego što se očekuje
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Doberman
ma ja kurkum i prstohvqt gogji bobice i na gradiliste, meditiram lopaton ko nole i pwpe zajedno......
Tiosav Marjanovic-Garac
Ja zivim u Srbiji ne u Britaniji. Kod nas je drugacije
Mara
Nikada ne kupujem pecivo s mesom, najbolji su dugacki dtapici od kukuruznog brasna, integralnog i sa susamom, u pekari u Kursulinoj ulici, 24 sata otvoreno. Nisu slani, nisu masni, njam