O čemu pričaju Putin i Merkelova i zbog čega ne skidaju osmeh sa lica?

Jedna od fotografija koja je obeležila samit G20 u Hamburgu

  • 9

Danas je počeo samit grupe najrazvijenijih zemalja sveta, G20, u Hamburgu. Kancelarka Angela Merkel je kao domaćica dočekivala svoje goste, od kojih se s nekima samo rukovala dok je sa drugima bila prisnija.

Angela Merkel dočekala Putina i Trampa: Svojim izrazom lica pokazala je ko joj je draži (VIDEO)

Jedan od onih koji joj je izmamio osmeh na lice je ruski predsednik Vladimir Putin. Iako je EU produžila sankcije Rusiji i većina lidera ne gaji previše simpatija prema ruskom predsedniku, čini se po fotografijama i snimcima da Merkelova ima drugačiji stav prema Putinu.

Na početku samita, dok je Merkelova pozdravljala zvaničnike, kada je dočekala Putina, razmenila je nekoliko rečenica s njim, a na njihovim licima mogao je da se vidi iskren osmeh. Dok je prilikom pozdravljanja sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, atmosfera bila prilično hladna i poslovna.

Mnoge je zanimalo o čemu su zapravo mogli da razgovaraju kada su se slatko smejali. Mi smo razmišljali i mislimo da je najizvesnije da su razgovarali o jednoj od ove tri stvari.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

1. Merkelova i Putin su razgovarali o Donaldu Trampu. Nemačka kancelarka je u jednom momentu rekla ruskom predsedniku: "Ovaj ni ne zna u šta se upustio", misleći na njegov ulazak u politiku i celokupno njegovo ponašanje otkada je postao predsenik.

2. Pre samita G20, mediji su pisali kako će ovaj u Hamburgu označiti kraj liderstva SAD u svetu i da će tu ulogu preuzeti zajednički četiri države (Nemačka, Kina, Rusija i SAD). Moguće je da su razmenili nekoliko rečenica o tome i kako će Amerika konačno biti gurnuta sa strane i neće više izigravati "svetskog policajca". Sigurno ih je pomisao na to zabavila.

3. Oboje su od početka njihovog poznanstva gajili simpatije jedan prema drugom, naročito jer je Putin nekada radio kao špijun u Istočnoj Memačkoj, a Merkelova je rođena u tom delu zemlje. Moguće je da se nisu dugo videli i da su im proradili leptirići u stomaku.

Šta mislite, koja je situacija od ove tri se zaista dogodila? Ako mislite da nismo u pravu i imate ideju o čemu su razmenili reči, ostavite nam vaše mišljenje u komentarima :). 

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mara

    7. jul 2017 | 18:38

    Kakogod, ocigledno da se njih dvoje gotive, ako se udruze s dobrim namersma, pozdravljam

  • Mc Tavish

    7. jul 2017 | 18:36

    Idemo na kafu posle pa onda...hm hm

  • ДУШАН КРАИШНИК Б.ЛУКА

    7. jul 2017 | 19:13

    Он јој каже подеру те вечерас,,, а она одговара јој душо једва чекам!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA