≫ 

Marina je totalno zaludela svet: Lepotica može da se pretvori u bilo koju svetsku zvezdu jer zna čudesne trikove (FOTO) (VIDEO)

Čuveni Dejli Mejl je nahvalio Marinin rad, pa je čak na svojoj Fejsbuk stranici objavio video koji posvetio upravo njoj

  • 5

Hrvatska šminkerka Marina Mamić je postala prava zvezda na Instagramu, a o njenom talentu je pisao čak i čuveni Dejli Mejl. Naime, ona može šminkom na učini čuda, pa čak i da učini da izgleda kao potpuno druga osoba, a specijalnost su joj poznate svetske zvezde.

Kako da postanete Bali-beg (VIDEO)

NASTAVAK HITA: Posle Seve, šminkerka se pretvorila u Karleušu (VIDEO)

Објава коју дели Marina Mamic (@marinamamic) дана

Za nju je javnost čula kada je objavila snimak na kojem se vidi kako je uspela da šminkom pretvori sebe ni manje ni više nego u Džuliju Roberts. Snimak je postavila na Instagram, a bila je šokirana kada je videla da je taj isti video podelila i sama Džulija Roberts, čiji su 610.000 fanova bili oduševljeni.

- Bila sam u šoku jer se nisam nadala i onda sam počela da skačem i vrištim od sreće. Ovo je zaista velika stvar i ne mogu da opišem koliko sam srećna - rekla je Marina kad je saznala za potez glumice.

Međutim, ova poznata holivudska glumica nije jedina zvezda u koju se Marina transformisala.

Објава коју дели Marina Mamic (@marinamamic) дана

Njen video u kom prikazuje svoju transformaciju u muzičara Drejka nedavno je objavljen i na nekoliko američkih portala, uključujući i LADBible, zbog čega je Marinin snimak postala viralan.

Marina je do sada bila kapetan i Džek Sperou, Rik, Deril, Niki Minaž, Kanje Vest, Kim Kardašijan i drugi, a za jednu transformaciju joj je potrebno čak 12 sati.

Čuveni Dejli Mejl je nahvalio Marinin rad, pa je čak na svojoj Fejsbuk stranici objavio video koji posvetio upravo njoj.

- Ona se može pretvoriti u bilo koga - napisali su oduševljeni Britanci uz snimke nekoliko Marininih transformacija.

Njihov video u samo sat vremena pregledan je skoro 200 hiljada puta, pa nema sumnje da bi ovo Marini moglo doneti velikI broj fanova.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA