ZALIO PORCIJU: Mokrio po takosima - dobio otkaz nakon objave na Tviteru!

Radnik "Tako bele" iz Indijane dobio je otkaz nakon što je na Tviter okačio fotografiju na kojoj urinira po porciji takosa. "Izvinite što ću vas sve razočarati, ali nakon što sam ih zalio, nisam ih poslužio. Ispišao sam se po njima kada nikoga nije bilo u okolini i bacio sam ih", napisao je radnik, koji je posle ovoga otpušten

  • 0

Kameron Jankovski iz Indijane dobio je otkaz u "Tako belu" nakon što je na Tviter okačio fotografiju na kojoj se vidi kako urinira po porciji takosa.

Kako je rečeno iz "Tako bele", Jankovski je suspendovan sa posla i uskoro će biti otpušten.

Naime, Jankovski je okačio sliku uz komentar: "Pogodite gde radim". Dan kasnije, pošto je slika došla do vlasnika ovog fast fuda, Jankovski se opet oglasio na Tviteru.

- Izvinite  što ću vas sve razočarati, ali nakon što sam ih "zalio" nisam ih poslužio. Ispišao sam se po njima kada nikoga nije bilo u okolini i bacio sam ih. Ne zanima me šta će dalje biti, i da me otpuste, jaka stvar - napisao je Jankovski.

Grupa hakera shvatila je čitav slučaj  preozbiljno, pa su na Jutjubu objavili kako se "Jankovski traži". Međutim, do tada je on već izbrisao svoj Tviter nalog, ali to nije sprečilo "Tako bel" da detaljnije istraži slučaj i sazna da li je još neko od zaposlenih umešan u ovaj slučaj.

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA