SVE ZA SISE: Top 5 žena koje su pljačkale da bi ugradile silikone!

Porodični advokat Veronika Hiland (50) opljačkala je bogatu, slepu udovicu, čijim je novcem raspolagala. Naime, za dva meseca, od tih para uspela je da ugradi silikone, kupi nakit i novi auto. Otkrivena je nakon što ju je bolničarka koja udovicu čuva prijavila

  • 0

One ne pljačkaju da bi se prehranile, one kradu zbog lepote, tačnije kako bi ugradile silikone. Pljačkanje bogatih udovica, krađa kreditnih kartica, pa čak i pretnja oružjem samo su neki od načina na osnovu kojih  je pet žena  "obezbedilo" bujna poprsja.

1. Rejčel Martin: Mlada mama optužena je za krađu 46.000 dolara, koje je planirala da iskoristi za liposukciju, ugradnju silikona i izbeljivanje zuba. Da ironija bude veća, Martinova je uspela da potroši sav novac na planirane operacije sve do trenutka kada je uhapšena. I onda je lepa otišla u zatvor.

2. U martu Kristi Hejli (23) optužena je za veliko posedovanje kanabisa u svom stanu. Naime, kako je rekla u policiji, kanabis je planirala da proda za 16.000 dolara, od kojih bi 8.000 iskoristila za ugradnju silikona.

3. Mendi Lorenc (23) opljačkala je trojicu kolega iz banke u kojoj radi. Naime, preteći im nožem na kraju radnog vremena ukrala im je ukupno 95.000 dolara. Lorencova je imala zakazanu ugradnju silikona posle posla, a nije imala novac da plati.

4. Porodični advokat Veronika Hiland (50) opljačkala je bogatu, slepu udovicu, čijim je novcem raspolagala. Naime, za dva meseca, od udovičinog novca uspela je da ugradi silikone, kupi nakit i novi auto. Otkrivena je nakon što ju je bolničarka koja udovicu čuva prijavila.

5. Ivon Pampelon optužena je za krađu kreditnih kartica. Naime, Pampelonova je podigla 15.000 sa kartica i pod lažnim imenom na privatnoj klinici ugradila silikone.

(I. Danić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA