KAFANA ZA PONETI: Pogledajte kako izgleda pab na naduvavanje (FOTO)

Kafana na naduvavanje može da primi do 30 osoba i sastoji se iz dve vazdušne pumpe i metalnih delova koji drže čitavu "balon konstrukciju". "Kada vam dosadi pogled ne morate da menjate kafanu, već jednostavno promenite njegovu lokaciju", poručuju tvorci

  • 0

Engleski dizajner Endi Frensis, došao je na sjajnu ideju - napravio je kafanu na naduvavanje. O čemu je zaista reč? Kafana koja izgleda kao dečiji zamak na naduvavanje, može da primi 30 osoba odjednom i sastoji se iz dve vazdušne pumpe i metalnih delova koji drže čitavu "balon konstrukciju".

Frensis je na ovoj ideji radio devet meseci a enterijer kafane je i više nego autentičan. Pored oslikanih zidova i kamina, u kafani postoji i "izlaz za hitne slučajeve" koji je neupotrebljiv, ali svakako "lep za oko".

Kako kaže dizajner, osnovna prednost ove kafane je njegova prenosivost, tako da, kada vam dosadi pogled ne morate da menjate kafanu, već jednostavno promenite njenu lokaciju.

Pogledajte unutrašnjost ovog paba:

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA