IZDUVAO: Provaljivao u kuće i oralno zadovoljavao usnule komšije! (VIDEO)

Muškarac, koji je želeo da ostane anoniman, rekao je kako je Portera video na žurki, a da je nakon što je popio više pića, otišao kući i zaspao. Kada se probudio ugledao je Portera između nogu kako ga oralno zadovoljava. Besan, izbacio ga je iz stana

  • 0

Dauan Porter (27) iz Pensilvanije provalio je u kuću muškarca kojeg je te večeri video na žurki i počeo da ga oralno zadovoljava dok je muškarac spavao!

Da stvar bude gora, Porter je "zadovoljio" još dvojicu muškaraca istom metodom - provaljivanjem u stan i "obradom" dok spavaju.

Prvi slučaj prijavljen je u maju. Muškarac, koji je želeo da ostane anoniman, rekao je kako je Portera video na žurki, a da je nakon što je popio više pića, otišao kući i zaspao. Kada se probudio, ugledao je Portera između nogu kako ga oralno zadovoljava. Besan, izbacio ga je iz stana.

I druga dva slučaja su se dogodila na sličan način, a Porterova taktika se nije menjala. Odlazio bi na žurke, čekao da se gosti napiju, pratio ih do kuće i čekao da zaspe. Tada je izvodio svoj čin.

Nakon prijave "žrtava", Porter je uhapšen i osuđen za provale i seksualna zlostavljanja.

Osumnjičeni je već hapšen zbog sličnih situacija, čak je i jednom, prilikom hapšenja, ovu bizarnu taktiku primenio i u zatvoru na svog cimera iz ćelije koji ga je pretukao.

Pogledajte izveštaj o ovom slučaju:

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA