UVRNUTO: Ženi umesto kose rastu nokti na glavi! (FOTO) (VIDEO)

Nakon terapije steroidima Šajina Isom (28) iz Memfisa obolela je od teškog poremećaja usled kojeg su umesto kose počeli da joj rastu nokti na glavi. Njeno stanje je sve teže, otežano hoda, čak ne može ni da sedi

  • 0

Šajina Isom (28) iz Memfisa boluje od retkog poremećaja usled kojeg joj umesto kose rastu nokti! Prvi problem je imala 2009. godine kada je imala napad astme. Tada su joj lekari prepisali terapiju steroidima na koje je imala alergijsku reakciju od koje je koža počela naglo da joj tamni. Takođe, od ove terapije je dobila i ekcem koji je kasnije prerastao u ozbiljnu infekciju.

- Sve moguće testove su mi radili i na sve sam bila negativna - rekla je Isomova.

Dve godine kasnije, poslednjom kontrolom, Isomovoj su umesto kose počeli da rastu nokti na glavi.

- Ne mogu da hodam, ni pravilno da sedim, sve mi je gore i gore - izjavila je nesrećna žena.

Da stvar bude gora, Isomova nije mogla da plaća bolničke račune koji su iznosili 250.000 dolara. Zbog finansijske situacije, zapustila je svoje zdravlje i retko išla na kontrole. Čitav slučaj rezultirao je strašnim poremećajem.

Isomova je jedina osoba na svetu koja ima ovaj neobičan poremećaj. Kako kaže, ukoliko uspe da se izleči, u budućnosti  planira da osnuje fondaciju koja bi pomagala osobama sa sličnim simptomima.

Pogledajte video :

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA