Džordž zbog patuljastog rasta stalno ima operacije: Sledeća mu je odložena, jer je izgubio najboljeg druga (FOTO)

On je plišan, ima bokserske rukavice i omiljena je Džordžova igračka

  • 0

Džordž Foks (10), dečak koji se godinama bori sa operacijama uz pomoć svog vernog drugara, igračke kengura, je očajan pošto je izgubio svog najvernijeg plišanog drugara. Igračka je izgubljena na putu ka bolnici u Bristolu u Engleskoj, 16. novembra, piše BBC.

Dečkiću, koji boluje od jednog oblika patuljastog rasta, neophodne su stalne operacije i uvek sa sobom nosi i omiljenu igračku. Njegova majka, Gilda Foks, navodi da je njen usvojeni sin uznemiren, od kako nema igračke, pa je zato ponudila novčanu nagradu nalazaču.

Džordž je igračku dobio od jedne medicinske sestre, Foto: Gilda Fawkes

Džordž, koji ima Floating-Harbor sindrom je rođen u Australiji. Igračku, sa bokserskim rukavicama na rukama i imenom izvezenim na leđima, mu je dala jedna medicinska sestra. Majka je navela da je zadremala u vozu, na putu ka dečijoj bolnici, pa nije odmah primetila da igračke nema. Kasnije joj je sin rekao da je igračka pala ispod sedišta, ali nije hteo da je budi.

SVAKI DAN PRONAĐU DO 3.000 IZGUBLJENIH STVARI U ŽELEZNICI

Majka je odmah pozvala železnicu, gde joj je rečeno da se u njihovom sektoru za izgubljene stvari svakodnevno nađe i do 3.000 predmeta! Zaposleni su je uverili da će obratiti pažnju, ali je majka zabrinuta jer kengur pomalo liči na medu.

Džordž ima i "rezervnog" kengura koji je potpuno nov, ali njega ne želi, već onog starog, izbledelog.

ODLOŽENA OPERACIJA

Gilda Foks je odložila sledeću Džordžovu operaciju do posle Božića, u nadi da će do tada naći igračku. Ona se plaši da će saznanje da kengura nema uticatiu na oporavak njenog deteta, jer je igračka prvo što Džordž ugleda kada se probudi.

VIDEO: Čečenski Švarceneger (5) dobio skupoceni mercedes od Kadirova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA