LJUBAV POSLE SMRTI: Spavao pored mrtve žene osam godina! (FOTO) (VIDEO)

Kako se telo njegove supruge ne bi raspalo, Van je uradio čin sličan balsamovanju, samo što je u ovom slučaju koristio glinu, koju je supruzi naneo na celo telo, a u najvećoj količini na lice. Nije poznato da li Van supruzi drži drvenu masku na licu ili je to posledica upotrebe gline

  • 1

Li Van (55) iz Vijetnama, kome je žena preminula 2004. godine, nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je više nema pa je zato odlučio da se "premesti" pokraj njenog groba, gde je spavao skoro godinu dana.

Nakon godinu dana, komšije koje su dolazile na groblje su se pobunile. Iako je Van imao planove za tunel, koji bi vodio tačno do ženinog sanduka, nakon intervencije građana odlučio se na još bizarniji čin.

Naime, Van je iskopao telo žene i stavio je pokraj sebe u krevet. Pored preminule supruge Van spava već osam godina. Vanov sin fotografisao je preminulu majku u krevetu i istakao kako je on svaki put kada ide da spava zagrli i ode.

Otac Vana ističe kako ga komšije nisu posećivale godinama:

- Sada kada su saznali da mi je žena "sve vreme tu", žele prosto da plate kako bi samo ušli u kuću i uverili se u to sami. Ja razmišljam apsolutno drugačije nego drugi ljudi. Telo moje supruge jeste mrtvo, ali ne i njen duh. Uopšte me nije strah da ležim pored nje uveče - objasnio je Van.

Kako se telo njegove supruge ne bi raspalo, Van je uradio čin sličan balsamovanju, samo što je u ovom slučaju koristio glinu koju je supruzi naneo na celo telo, a u najvećoj količini na lice. Nije poznato da li Van supruzi drži drvenu masku na licu ili lice takvo od gline.

Lokalne vlasti istakle su da će telo žene biti ponovo sahranjeno ili kremirano. Takođe, dodaju da Van nije smeo ovako nešto da uradi  jer smatraju da je "uznemirio mrtve".

Pogledajte Vanovu ispovest:

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • dex

    17. avgust 2012 | 00:22

    Daj i mi Slobu da zagrlimo,i njemu je duh ziv,sve je isto samo njega nema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA