SNIMAO IH DOK PIŠKE: Bolesnik se dva dana krio ispod kamp-prikolice i masturbirao! (FOTO) (VIDEO)

Policija je odmah uhapsila četrdesetsedmogodišnjeg Kristijana Hobsa, za koga se sumnja da je u otvoru za ventilator proveo dva dana, spavajući, masturbirajući i snimajući ženu i njenog sina

  • 0

Jedna gospođa iz Nju Hempšira se veoma neprijatno iznenadila kada je ispod svoje kuće na točkovima otkrila muškarca koji je tu ležao danima. Ona se misleći da se neka divlja životinja zaglavila ispod sagla da vidi o čemu je reč i doživela neprijatno iznenađenje:

- Zdravo, to sam samo ja. Nemoj da se bojiš – progovorio je muškarac srednjih godina od koga je gospođa kupila kuću na točkovima, a koji se krio u otvoru za ventilator – prenosi "Igl tribjun".

Policija je odmah uhapsila četrdesetsedmogodišnjeg Kristijana Hobsa, za koga se sumnja da je u otvoru za ventilator proveo dva dana, spavajući, masturbirajući i snimajući ženu i njenog sina.

-Nisam ga videla lično, ali sam mislila da mi se neka životinja zavukla u kuću, pa sam krenula da vidim o čemu se tu radi i videla da nešto nije kako treba. Tada sam ga i primetila – priča nesrećna žena.

Hobs je sve priznao policiji i nije se opirao hapšenju. Nakon pretresa pokazalo se da je ovaj čovek na mestu gde je ležao i snimao i onanisao izbušio rupu kako bi imao bolji pogled, a napravio je i zalihe pića, maramica, čokoladica i sl.

Vreme koje je proveo ispod kuće na točkovima iskoristio je kako bi napravio što više video-snimaka na kojima se vidi sin vlasnice koji ima 16 godina. Na nekim snimcima je nag, na nekima polu nag. Hobs se trenutno nalazi u zatvoru.

Pogledajte video:

(B. Tasić)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA