OTIŠLA U AUT: Jede hranu za mačke da utoli tugu zbog razvoda!

Sve je počelo kada ju je ostavio muž: gluvareći sa svojim mačkama, nije mogla da odoli da ne proba njihove granule. Sada troši nezamislive količine novca na njih, jer joj "ide voda na usta" na samu pomisao

  • 0

Kafa, cigarete... droga... Mnogi od nas su zavisni od nečega. Međutim, jedna žena je toliko "navučena" na hranu za mačke da prosto proždire 900 poslastica svakog dana. Sve je počelo kada se razvela.

Nakon raspada svog braka, Meri (46) iz Mičigena je uglavnom sedela kod kuće sa svoje tri mačke, i bila u iskušenju da proba njihovu hranu. Iz običnog hira rodila se ozbiljna zavisnost.

Mesečno troši zapanjujuću količinu novca na poslastice za mace koje sama konzumira, jer, kako kaže, pucaju od ukusa i od njih joj ide voda na usta. Meri kod kuće ima vitrine pune njenih omiljenih ukusa, od onih punjenih sirom, do onih sa ukusom govedine, kojima daje čistu desetku za hrskavost.

Njen brat Tomi je jednom prilikom izjavio: "To je loše. Postoje četiri osnovne vrste hrane i hrana za mačke nije jedna od njih".

Meri, koja je inače nezaposlena, troši 200 dolara svakog meseca na hranu za mačke, i priznaje da je to više nego što troši na ljudsku hranu.

Brine o tome da uvek ima zalihe ove hrane pored sebe - u kolima, u tašni, i na noćnom stočiću, i kaže da bi uvek pre odabrala ovu nego hranu za ljude, a bilo je dana i kada je totalno zamenjivala normalnu hranu poslasticama za mace.

Premda nam i sama pomisao na ovo ubija apetit, ne možemo je osuđivati. Ako je njoj dobro, i nama je. Iako je ne poznajemo.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA