PRONAĐI RAZLIKU: Obrijala sinovima brojeve na glavama da bi mogla da ih raspoznaje! (VIDEO)

Jedna Kineskinja je četvorici sinova, koji su potpuno identični, napravila frizure u obliku brojeva 1, 2, 3 i 4. Nastavnici škole u koju dečaci idu "odahnuli" kada su videli da su deca "označena"

  • 0

Majka kineskih četvorki obrijala je sinovima glave, tako da imaju "frizure" u obliku brojeva 1, 2, 3 i 4 kako bi ljudi mogli da ih razlikuju.

Jiang Junlong, Jiang Junksiao, Jiang Junhan i Jiang Junlin (6) iz Kine toliko liče, da je čak i njihovim roditeljima ponekad teško da ih raspoznaju.

- Moji sinovi su identični, čak i meni. Još ni danas njihov otac ne može da raspozna koji je koji. Ponekad kazni jednog sina za nešto što je uradio drugi - kaže njihova majka Tan Čaoin za "Dejli mejl".

Ona dodaje kako joj je ideja da dečacima na glavi obrije brojeve 1, 2, 3 i 4 "sinula" neposredno pre početka školske godine. Dečaci su krenuli u školu u Šenzenu, u kineskoj pokrajini Guandong, a uprava škole je "odahnula" kada su videli da su dečaci "označeni" frizurama.

Majka kaže da njihova porodica nije bogata, ali da svojim sinovima želi da omogući kvalitetno školovanje.

(M. S. / Daily Mail)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA