• 0

DETE RODILO DETE: Devojčica se porodila u desetoj godini! (VIDEO)

Devojčica iz Kolumbije rodila je bebu od 2,3 kilograma, ali ovo nije prvi ovakav slučaj zabeležen u Kolumbiji, niti je ona najmlađa majka ikada zabeležena

  • 0


Desetogodišnja devojčica iz Kolumbije porodila se u lokalnoj bolnici i na svet donela  bebu od 2, 3 kilograma.

Ovo je prvi put da je devojčica bila kod lekara za svojih deset godina, rekli su iz bolnice.
Maloletna majka pripada lokalnom plemenu Vavi i nije poznato gde su joj roditelji kao ni ko je otac deteta.
Na slici priloženoj ispod možete videti najmlađu majku u istoriji, koja je ujedno i najčuveniji primer devojčica koje su daleko pre vremena postale roditelji. Lina Vanesa Medina je Peruanka koja je 1939. godine u svojoj šestoj godini rodila sina teškog 2,64 kilograma i dugog 47,5 santimetara, carskim rezom.
Otac nije poznat, iako se sumnjalo u to da je njen otac ujedno i otac njenog deteta. On je, međutim, oslobođen zbog nedostatka dokaza. Jedan od osumnjičenih je bio i njen stariji mentalno zaostali brat, ali i drugi rođaci, koji su - bila je pretpostavka - silovali dete tokom brojnih svetkovina peruanskih plemena koje se redovno pretvaraju u orgije.


Ovo, na nesreću, nije usamljeni sluča, ima ih dosta. U poslednjih nekoliko godina ima primera da su devojčice rađale decu. Samo prošle godine, Meksikanka se porodila u desetoj, a  druga devojčica u 11. godini.
Pretpostavlja se da je glavni razlog što mlade devojčice postaju ovako rano majke to što je abortus ilegalan u Kolumbiji - pored očite činjenice da postoji veliki broj pedofila. Abortusi se strogo kažnjavaju i  primenjuju se samo u slučaju kada je život majke ili deteta ozbiljno ugrožen.
Pogledajte izveštaj o ovom slučaju:

(I. D. )Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima