UZNEMIRUJUĆE: Ljudožderska bakterija joj pojela šake, levu nogu i desno stopalo (VIDEO)

Ejmi Kopland (24) iz Džordžije tokom izleta sa prijateljima upala je u reku. Tada se zarazila bakterijom, koja joj je za kratko vreme pojela kožu ruku i nogu toliko da su lekari morali da joj ih amputiraju

  • 0

Dvadesetčetvorogodišnju Ejmi Kopland iz Snelvila, Džordžija, napala je retka ljudožderska bakterija, koja joj je pojela šake, levu nogu i desno stopalo nakon što je tokom izleta sa prijateljima upala u reku. 

Bakterijom se zarazila 1. maja nakon čega je završila u bolnici odakle je izašla tek u avgustu. Koplandova se pre nekoliko dana prvi put pojavila na televiziji, gde je svima pokazala kako se neverovatno oporavila. U studio je ušetala s osmehom na licu, uz pomoć hodalice i proteze.

U emisiji je istakla kako je njen dečko Ben sve vreme bio uz nju. Na pitanje voditeljke da li se boji da će je on jednog dana ostaviti jer ne može sve ovo da izdrži odgovorila je : "Ne. On je zaista divan i prošli smo zajedno dosta teških stvari. Kada ga pogledam, vidim i sebe sa njim, i mislim da on misli isto", odgovorila je Ejmi. "Podržavao me je sve vreme i bodrio, a to mi je bilo najpotrebnije. Kada sam prvi put ustala, počeo je da plače, to je stvarno bilo slatko", dodala je.

Koplandova je istakla kako joj je najgori trenutak bio taj kada joj je otac, koji je lekar, uzeo ruku da pogleda. Njeni su prsti bili crni, a ruke crvene od krvi. "Ovo baš i ne izgleda zdravo, je li tako? Mora ćemo ih odsečemo dušo", rekao joj je, i ona je pristala.

Za Ejmi, smrt nikada nije bila opcija. "Volim život, život je divan. Više ga ne uzimam zdravo za gotovo", rekla je Ejmi, dodavši: "Nikad o sebi ne govorim kao o osobi s invaliditetom, već kao o osobi sa različitim sposobnostima". 

Pogleajte Ejmino gostovanje u emisiji :

Svoj život odlučila je da posveti pomaganju drugim ljudima s amputiranim ekstremitetima i podučavanju drugih da žive uprkos tako teškim situacijama.

UPOZORENJE: UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA:

 

 

(I. D. / Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA