MORBIDNO: Nosio mrtvog dečaka u koferu - trebao mu za satanistički ritual! (FOTO)

Kada su ga sumnjičavi putnici i kondukteri otkrili, pozvali su nigerijsku policiju koja ga je odmah uhapsila. Veruje se da su dečakovi delovi tela bili namenjeni za obrede

  • 1

Život piše drame, kažu naši stari. To ne bi bio toliki problem kada te drame često ne bi dobijale oblike potpuno morbidnih tragedija, kao što je slučaj koji se juče dogodio u Nigeriji.

Izvori iz ove afričke zemlje kažu da je čovek uhapšen u autobusu nakon što je postao sumnjiv kondukteru, odbivši da objasni šta se nalazi u koferu koji je nosio sa sobom.

Sadržaj spornog komada prtljaga postao je jasan svima prisutnima tek kada je čovek stigao na svoje odredište; naime, on je pokušao da izađe iz autobusa ali su ga ostali putnici - jednako sumnjičavi kao i sam kondukter - u tome sprečili i oteli mu torbu.

Bili su jako iznenađeni kada su u njoj pronašli mrtvog dečaka, nekih tri godine starosti.

Uhapsila ga je nigerijska policija, a veruje se da je telo mrtvog deteta trebalo biti iskorišćeno za rituale, pošto se u mnogim afričkim zemljama organi i delovi tela prodaju upravo u ovu svrhu: veruje se da, ako se od njih naprave talismani, donose poslovnu sreću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA