ČUDO OD ČOVEKA: Ostao bez ruku i nogu - sada pleše sa devojkom (FOTO) (VIDEO)

Tejlor Moris je u Avganistanu ostao bez svih ekstremiteta. Bez obzira na okolnosti, i uz podršku svoje devojke, nije se predao. Sada, uz pomoć specijalnih proteza, Tejlor ne samo da hoda već i pleše sa svojom devojkom

  • 2

Tejlor Moris i njegova devojka Danijel Keli živeli su srećnim, zaljubljenim životom, a onda se dogodilo nešto što im je promenilo život iz korena.

Naime, Tejlor je morao da napusti SAD i kao vojnik ode u Avganistan. Dok je pripremao teren za svoju jedinicu, nagazio je na improvizovanu eksplozivnu napravu i ostao bez svih ekstremiteta.

- Osetio sam vrelinu pod nogama i nekoliko sekundi kasnije ih video kako padaju pored mene - rekao je Tejlor. Njegova devojka Danijel nerado se priseća događaja.

- Kada sam saznala šta se dogodilo, nisam mogla da dođem do daha, tresla sam se i razmišljala samo o tome zašto je to baš nama moralo da se dogodi. Mislim da taj dan nikada neće izbledeti u mojim mislima. Trudim se da ne mislim više o tome jer smo zajedno nastavili dalje - seća se Danijel.

Tejlor je jedan od retkih ljudi koji su preživeli amputaciju sva četiri ekstremiteta. Danas, Tejlor je u mogućnosti da ponosno hoda sa protezama napravljenim specijalno za njega. Imao je tu sreću da je Danijel bila pored njega sve vreme.

Internet sajt "Čiv" prvi je objavio njihove slike i počeo sa prikupljanjem donacija kao pomoć ovom paru da izgradi svoju kućicu iz snova - drvenu kolibu na jezeru. U prvih 45 minuta prikupljeno je oko 28.000 dolara, a ukupna cifra je dostigla vrednost od 250.000 dolara.

Pogledajte Tejlora koji nakon oporavka igra sa svojom devojkom:

(M. B. / Foto:9gag.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • zarko69

    19. septembar 2012 | 23:24

    A sta je trazio u avganistanu kada je njegova drzava pricala da tamo zive oslobodilacki narod dok je SSSR bio tamo.

  • erwrewrewre

    19. septembar 2012 | 23:08

    tako vam je dragi moji kada idete po tudjim zemljama da ubijate ljude...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA