• 0

BRUTALNI RIJALITI: Jeo dvaput mesečno, tri puta u godinu dana obrisao zadnjicu!

Japanski rijaliti svodi se na izgladnjivanje učesnika, koji vreme od godinu dana provode u skučenoj sobi. Ovakve vrste rijalitija poznatije su pod nazivom "gambara" i imaju za cilj da što više ponize i treniraju prag tolerancije takmičara

  • 0

Verovatno najbizarniji rijaliti šou-program emituje se u Japanu, a svodi se na izgladnjivanje i apsolutno psihičko i fizičko maltretiranje učesnika.
Naime, šta je u pitanju? Odabranog takmičara zatvaraju u skučenu prostoriju, gde se testira njihova izdržljivost. Testira se koliko su učesnici u stanju da izdrže bez hrane.

Takmičar koji je uspeo da pobedi (čitajte: ostane živ) tokom rijalitija je japanski komičar Nasubi, koji je u ovom rijalitiju proveo punih godinu dana.
Kako je rekao medijima, nakon što se prijavio, skinuli su ga do gole kože, ubacili u prostoriju i rekli mu da izdrži. Glavna nagrada iznosila je 10.000 dolara.
Svoj prvi obrok Nasubi je dobio nakon dve nedelje boravka, a nakon četiri meseca "igre" dobio je čak i dve rolne toalet papira.

Ovakva vrsta rijalitija nije toliko neobična za Japan. Naime, ovakve vrste rijalitija poznatije su pod nazivom  "gambara" i imaju za cilj da što više ponize i treniraju prag tolerancije takmičara.
Šou je emitovan godinu dana. Pred sam završetak, s obzirom da se organizatori nisu nadali da će Nasubi izdržati,  nisu mogli lako da se odreknu novca.
Umesto novca, organizatori su mu navodno "poklonili putovanje" u Koreju, gde su ga zatvorili u sobu i rekli mu da mora da zaradi kartu za put kući.
Pošto je ispunio poslednji zahtev organizatora, Nasubija su vratili u Japan, gde su ga bacili golog pred publiku, koja je počela da vrišti. Tada je Nasubi shvatio koliko je zapravo postao popularan.
(I. D.)


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima