UVRNUTO: Seksualno se zadovoljavao jeguljom - hirurzi mu je vadili operacijom

Pacijent, čiji je identitet ostao zaštićen, u svoj anus je ugurao jegulju kojom je želeo da se zadovoljava. Međutim, jegulju više nije mogao da izvadi

  • 0

Bizarna seksualna igra mogla je skupo da košta jednog Novozelanđanina, pošto se završila njegovim hitnim prebacivanjem u bolnicu ugradu Oklandu.

Pacijent, čiji je identitet ostao zaštićen, u svoj anus je ugurao jegulju kojom je želeo da se zadovoljava. Međutim, jegulju više nije mogao da izvadi.

Da nije reč o izmišljotini, za "Nju Zeland Herald" je potvrdio portparol bolnice Met Rodžers, dok je novinar saznao još neke pojedinosti.

- Lekari i medicinske sestre su se mnogo puta sretali sa ljudima koji su u sebe gurali raznorazne neobične predmete, ali je ovo prvi slučaj da smo "upecali" jegulju - piše ovaj list.

Pacijent je u međuvremenu otpušten iz bolnice, a list ne navodi sudbinu nesretne životinje. Da li je ostala živa, i ako jeste, da li su je makar zadržali na psihijatrijskom odeljenju zbog traume koju je pretrpela - nije poznato. Nadamo se da jesu.

(Telegraf.rs / Izvor: Hercegovina.info / Foto: Andy Martinez)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA