STADO U ŠOPINGU: Stotinu ovaca upalo u prodavnicu sportske opreme!

- Pretpostavljamo da je jedna od ovaca ugledala svoj odraz u izlogu i ušla u prodavnicu iz znatiželje. A ovce kao ovce, krenule su sve do jedne za njom - kazao je jedan od radnika

  • 0

Verovatno su mislile da je rasprodaja - ovako su komentarisali prodavci i kupci jedne prodavnice sportske opreme u austrijskim Alpima, kada je u nju iznenada upalo stotinak ovaca

Kako prenosi sajt Metro, radnici prodavnice u ski-centru St. Anton ostali su zapanjeni kada su prošlog vikenda ovce pohrlile u njihov lokal, dok su turisti snimali ovu neočekivanu scenu mobilnim telefonima.

- Pretpostavljamo da je jedna od ovaca ugledala svoj odraz u izlogu i ušla u prodavnicu iz znatiželje. A ovce kao ovce, krenule su sve do jedne za njom -  kazao je jedan od radnika.

Ovce su za sobom ostavile pravu pustoš. Prodavnica je morala temeljno da se očisti, a šteta na robi se procenjuje na nekoliko hiljada evra.

Trenutno se vode pregovori oko naknade štete između vlasnika prodavnice i vlasnika stada.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA