POJEO BUBAŠVABU: Umro čim je pobedio na takmičenju u jedenju buba! (VIDEO)

Edvard se prijavio na takmičenje "Eat Bugs For Balls" da bi osvojio ženku pitona. Uslov je bio da pojede što više insekata i buba, a neobično takmičenje održano je ispred prodavnice gmizavaca

  • 0

Edvard Arčbold (32) iz južne Floride umro je svega nekoliko minuta nakon što je pobedio na takmičenju u jedenju buba. Pobednik je, naime, smazao i bubašvabu!

Ovaj hrabri Amerikanac prijavio se na takmičenje "Eat Bugs For Balls", kako bi kao nagradu dobio ženku pitona boje slonove kosti. Uslov je bio da pojede što više insekata i buba, a neobično takmičenje održano je ispred prodavnice gmizavaca na Dirfild Biču.

Međutim, nakon malo većeg zalogaja, koji je činilo desetak crva i buba, Arčboldu je pozlilo, nakon čega je počeo da povrća. Zatim je pao, naočigled ostalih takmičara i publike, a nekoliko minuta kasnije proglašen je mrtvim.

Ostali takmičari su dobro. Policijski istražitelji kažu da je u toku autopsija, kako bi se otkrio uzrok smrti Edvarda Arčbolda.

- Niko od nas, koji smo učestvovali u ovom takmičenju, nije očekivao da će se ovo dogoditi - napisao je jedan od učesnika Robert Farting na Fejsbuk strani prodavnice.

Advokat ove prodavnice reptila Luk Lajrot kaže da su bube i crvi, korišćeni za takmičenje, uzete iz grupe insekata koji su odgajani bezbedno, u kontrolisanom okruženju, kao hrana za reptile. On je izjavio saučešće porodici preminulog takmičara.

U saopštenju prodavnice, objavljenom tokom vikenda, piše: "Iako smo Edija upoznali u noći prodaje, odmah smo ga zavoleli".

Takođe, u prodavnici kažu da ženka pitona, koja je bila određena za nagradu, sada pripada Arčboldovoj porodici.

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA