LEPOTICE IZA REŠETAKA: Pišite najlepšim američkim zatvorenicama (FOTO)

- Veoma sam zabavna, volim da volim, brižna sam i optimistična. Tražim intelektualca sa kojim mogu da pričam - kaže Samanta Rju, koja je '91. godište, a na slobodi će se naći tek krajem 2020.

  • 0

U Americi postoje milioni žena zatvorenih u tamošnjim kazneno-popravnim zavodima, koje samo čekaju da nađu srodnu dušu sa kojom će se dopisivati, i eventualno posle povratka na slobodu - upoznati i započeti emotivnu, pa i erotsku vezu.

To možda i nije toliko čudno, da se ne koriste najneobičnijim metodom da bi do svoje "ružnije" (i slobodne) polovine došli. Njih, koje su razne životne okolnosti navele na krivi put, ipak raduje što su spremne da svoje loše odluke i dane ostave iza sebe i da započnu život iznova jednom kada izađu iza rešetaka.

Sve se one nadaju boljem i normalnijem životu, a kako bi to i ostvarile, ostavile su svoje podatke na stranici "Meet An Inmate".

Tamo, naravno, ostave i po koju rečenicu o sebi u nadi da će privući muškarca koji će im uputiti reč utehe i ohrabrenja.

Veoma sam zabavna, volim da volim, brižna sam i optimistična. Tražim intelektualca sa kojim mogu da pričam - kaže Samanta Rju, koja je '91. godište, a na slobodi će se naći tek krajem 2020. Ko zna zbog čega leži, pošto takva informacija na sajtu ne postoji.

Kori Plemons, sa druge strane, traži nešto više od prijatelja, mada će se sa tim za početak zadovoljiti.

- Volim da surfujem i igram. Poreklom sam Tajlanđanka, Irkinja i Havajka. Za svakog postoji neko, i jedva čekam da nađem nekog svog - kaže ova 27-godišnjakinja, koja će slobodni američki vazduh disati za četiri godine, 2016.

Stoga, ako prema njima ne gajite predrasude, pošaljite im pismo. Njima će značiti, a vas ništa ne košta. Osim ako vam za koju godinu ili deceniju ne zakucaju na vrata. Tad može da postane zeznuto.

(Telegraf.rs / 24sata.hr / Meet-an-inmate.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA