ZA PRAVE FANOVE: Sahranite bližnjeg u trotočkašu Dela i Rodnija (FOTO)

Dejvid Abi iz Engleske napravio je trotočkaš koji je identičan onom koji su Del i Rodni imali u seriji "Mućke". Osnovna namena ovog vozila je prevoz pokojnika do grobnog mesta, a kako ističe Abi, prevoz u trotočkašu namenjen je bivšim fanovima kultne serije

  • 0

Transportujte svoje najmilije do "večne kuće" na krajnje originalan način! Naime, svi fanovi Bi-Bi-Sijeve komedije "Mućke"  Džona Salivana dobili su neverovatnu ponudu. Umesto pogrebnog crnog automobila za sahranu, preminuli fanovi ove kultne serije dobijaju poznati Trotermobil, popularnog trotočkaša iz serije "Mućke".

Jedino što porodica pokojnika treba da uradi jeste da se javi Dejvidu Ebiju (46) iz Lankašira, koji je pokrenuo ovu vrstu "biznisa". Ebi je na ovom trotočkašu radio godinama kako bi ga napravio da bude autentičan trotočkašu iz "Mućki".

- Sve pokojnike prevoze u crnim pogrebnim automobilima, a to je malo dosadno. Hteo sam da napravim nešto baš za fanove "Mućki" - rekao je Abi, koji je takođe veliki fan ove kultne serije.

- Imao sam jako dobre reakcije nakon prve sahrane. Ljudi komentarišu kako je auto nešto najautentičnije iz čitave serije - rekao je Ebi, i dodao da bolju komediju nije gledao.

- Sa trotočkašem sam čak išao u pogrebni centar prošle nedelje i mogu da vam kažem da je privukao dosta pažnje. Međutim, kada sam se prvi put pojavio sa automobilom, ćerka mi je rekla da sam lud - dodaje Ebi.

- Poenta svega je da sahrane ne izgledaju toliko tužno, mislim da ovakvim pogrebnim autom podsećamo na nešto što je pokojnik voleo. Najčešće mi se javlja porodica pokojnika koji je voleo ovu kultnu seriju - dodao je vlasnik Trotermobila.

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA