WC PANIKA: Godinama ne sme sama u toalet - plaši se da će je WC šolja progutati!

- Kada pustim vodu, bežim iz kupatila i ruke perem u kuhinji, osim ako je neko sa mnom. Naježim se od tog zvuka kada se pusti voda. Uvek mislim da će me progutati, izluđuje me to - kaže Nej Decino

  • 0

Dvadesetogodišnja Nej Decino iz Velike Britanije pati od bizarnog straha, zbog kojeg svaki put kad ide u WC neko drugi mora da pusti vodu jer se ona plaši da će je WC šolja progutati!

Zbog ovog straha ona već godinama ne može sama da ode do toaleta. Sa strahom se prvi put suočila sa 4 godine kada je gledala film "Gle ko to govori", u kojem je bila scena gde WC šolja poprima oblik čudovišta sa velikim zubima. 

- Kada pustim vodu, bežim iz kupatila i ruke perem u kuhinji, osim ako je neko sa mnom. Naježim se od tog zvuka kada se pusti voda. Uvek mislim da će me progutati, izluđuje me to -  rekla je Nej. Ona je pri tome dodala i da su za njen problem znali samo roditelji, uži krug prijatelja i bivši partner.

Zbog svog straha Nej uvek pokušava da radi blizu kuće kako bi mogla da koristi samo jedan toalet, svoj, u kojem se oseća prijatno. Kada je kod prijatelja, onda neko uvek mora da ide sa njom, dok su joj javni WC najveća noćna mora.

(I. D. / Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA