MONSTRUM: Fricl se razveo - žena ga nije posećivala u zatvoru

Jozef Fricl je postao zloglasan nakon što se otkrilo da je kćerku Elizabetu držao 24 godine zatočenu u podrumu svoje kuće u Amštetenu, u centralnoj Austriji, napravivši joj sedmoro dece

  • 1

"Austrijski monstrum" Jozef Fricl, koji je godinama u podrumu držao u zatočeništvu svoju kćerku, napravivši joj sedmoro dece, razveo se od svoje supruge s kojom je bio 55 godina u braku jer nije nijednom došla da ga poseti u zatvoru, prenose danas austrijski mediji.

Razvod, koji je zvanično proglašen pre nekoliko sedmica, zapravo predstavlja kaznu za 77-godišnju Rozmari Fricl koja više neće moći da podiže muževljevu penziju, piše nedeljnik "Njuz".

Friclov advokat Nikolaus Rast, zadužen za brakorazvodnu parnicu, odbio je da komentariše vest.

Fricl je kćerku Elizabetu držao 24 godine zatočenu u pordrumu svoje kuće u Amštetenu, u centralnoj Austriji, gde ju je seksulano zlostavljao.

Monstruozni slučaj incesta otkriven je u aprilu 2008. godine, kada je Elizabet dospela u bolnicu zbog bolesti jedne od kćerki, a potom se obratila policiji.

(Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA