PRPA, SEKO! Devojka snimljena kako mokri u liftu (FOTO)

Na video-snimku, koji nije dostupan javnosti, vidi se devojka koja ulazi u lift, zatim se osvrće i gleda direktno u kameru, spušta šorts i gaćice, a onda odrađuje klasični "čučavac" nasred poda

  • 1

Stanari jedne zgrade u Penangu, u Maleziji, nedavno su digli uzbunu u svom gradu nakon što su sigurnosne kamere uhvatile nepoznatu devojku kako mokri u liftu, ali ni oni ni policija i dalje nisu u stanju da saznaju njen identitet.

Na video-snimku, koji nije dostupan javnosti, vidi se devojka koja ulazi u lift, zatim se osvrće i gleda direktno u kameru, spušta šorts i gaćice, a onda odrađuje klasični "čučavac" nasred poda.

Snimak je načinjen oko šest sati izjutra 10. oktobra, a devojka se vrlo verovatno vraćala kući pijana.

Susedi misle da je možda u pitanju Kineskinja koja živi na 13. spratu zgrade, ali je viđaju jako retko pošto izlazi po podne a kući se vraća u jutarnjim satima.

Uprava zgrade je lupila skrinšotove iz snimka i okačila ih u predvorju kako bi saznala ko je u pitanju. Premda to nije toliko relevantno, koliko činjenica da je uhvaćena u ovom intimnom činu, valja napomenuti da čak i u Maleziji nadležni rade svoj posao. Za razliku od naše zemlje.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA