ULIČNA PRAVDA: Pokušao da siluje ženu - pretukli ga prolaznici (VIDEO)

Pijani Britanac napao je Kineskinju u Pekingu i pokušao da je siluje nasred ulice: međutim, slučajni prolaznik je intervenisao i samo jednim udarcem oborio napasnika na zemlju, a onda su se smenjivali ljudi koji su na njemu iskalili svoj bes

  • 7

Video-snimak pijanog Britanca koji je seksualno napao ženu nasred ulice u Pekingu i zamalo bio linčovan postao je viral na kineskim mrežama, a samo u prva dva dana videlo ga je preko sedam miliona ljudi.

Na početku snimka se vidi muškarac među nogama Kineskinje koja leži na cveću na svojim leđima, zadignute suknje i vidljivih gaćica.

Dok ona vrišti u pomoć, jedan kineski prolaznik zastaje da bi Engleza upitao šta radi, nakon čega je odlučio i da se sa njim fizički obračuna, što je uradio majstorski, kako samo kung-fu nacija zna.

Jedan udarac je bio dovoljan da napasnika baci na zemlju.

- Glupi stranac koji misli da u Kini može da radi šta hoće! - kaže jedan od prolaznika koji se pridružio batinjanju dok je čovek ležao na asfaltu.

Policija je brzo stigla na mesto incidenta, ali nije se potrudila da obustavi udaranje i šutiranje Evropljanina, delimično možda zbog osećaja pravednosti tog iskaljivanja besa, a delimično i zbog velikog šovinizma i nacionalizma koji vlada u najmnogoljudnijoj naciji sveta.

Pogledajte video-snimak:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • duka

    2. novembar 2012 | 17:38

    bar da su ga ubili

  • wtf..

    2. novembar 2012 | 21:08

    ja bi ubio boga u njemu -.-!!!

  • Djoka

    3. novembar 2012 | 09:01

    Bravo za Kineze, svaka cast, ovi zapadnjaci misle da mogu da se ponasaju kako hoce kad mrdnu iz onih svojih geta ghde ne smeju ni da se nasmeju bez dozvole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA