VEROVALI ILI NE: Ovo nije fotografija - ovo su gole devojke (FOTO) (VIDEO)

Ema Huk iz Australije, oslikavajući tela 17 osoba, predstavila je umetničku instalaciju u vidu smrskanog automobila posle nesreće. Projekat je ostvaren u vidu kampanje "Uspori dok voziš", a čitavo fotografisanje trajalo je 18 sati

  • 0

Umetnica Ema Huk iz Australje po mišljenju mnogih ima posao iz snova. Naime, ova slikarka slika po telima muškaraca i žena uz pomoć kojih pravi fantastične umetničke instalacije.

Poslednji projekat urađen je u sklopu kampanje "Usporite dok vozite" u okviru koje je Ema oslikala tela 17 osoba koje predstavljaju smrskani automobil posle saobraćajne nesreće.

- Kako bih ostvarila svoju zamisao, u okviru ove kampanje angažovala sam 17 osoba među kojima su i sportisti i bodi-bilderi čije tela mogu da izdrže druge osobe na sebi. Učesnike sam oslikala trudeći se da što autentičnije predstavim smrskani auto - istakla je Hokova.

- Prvo sam napravila skicu kako bih utvrdila koliko mi je ljudi potrebno. Čitavo fotografisanje je trajalo 18 sati, ali bitno je da smo postigli ono što smo želeli - dodala je Hokova, naglasivši da su učesnici tokom fotografisanja imali pet slojeva šminke na sebi.

Pogledajte kako je nastala čitava umetnička instalacija:

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA