MORBIDNO: Oženio svastiku - mrtva supruga mu bila svedok!

Ovo krajnje bizarno venčanje u Indiji dogodilo se nakon što je supruga, Pušpa Kumari, počinila samoubistvo u kući njegovih roditelja. Sumita Buhara primorali su njeni roditelji na drugi brak pretnjom da će prijaviti njegove roditelje za ubistvo ćerke

  • 0

Indijac Sumit Buhar iz indijske države Bihar bio je prisiljen da oženi svoju svastiku u sobi za obdukcije ispred mrtvog tela svoje supruge!

Naime, ovo bizarno venčanje dogodilo se nakon što je njegova supruga, Pušpa Kumari, počinila samoubistvo u kući njegovih roditelja.

Čim su njeni roditelji saznali za ovu tragediju, požurili su u bolnicu i zapretili da će prijaviti njegove roditelje za ubistvo ako ne oženi mlađu sestru svoje supruge. Oni su, naime, bili uvereni da su upravo njegovi roditelji krivi za smrt njihove ćerkee i da su je nagovorili da se obesi.

Situacija je rešena nakon što su njegovi roditelji pristali na ovaj čudni predlog, a još je čudnija bila ceremonija koja se održala odmah u bolnici i to pored tela pokojne supruge koja im je ujedno bila i svedok.

(I. D. / Jutarnji.hr /Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA