BEZ EMOCIJA: Ugradite botoks u lice zbog pokera! (VIDEO)

Doktor Džek Berdi kaže da postoji veliki broj nesvesnih signala koje odašiljemo tokom partije pokera, ali da njegov program može sve da ih reši

  • 0

Jedan estetski hirurg u Njujorku nedavno je uveo program ugradnje botoksa i facijalnih ispuna, kako bi pomogao pokerašima da sakriju bilo kakvu emociju koja bi njihovim protivnicima mogla pomoći da otkriju koje karte drže u rukama.

Doktor Džek Berdi, uveren da je broj potencijalnih klijenata ogroman, osmislio je zato "pokertoks", kao način da poveže svoju glad za profitom sa strašću za kockanjem.

- Sa svojim klijentima prvo ću pričati o tome šta oni misle da je glavni problem u njihovoj reakciji kada dobiju dobru ili lošu kartu. Ako je to podizanje obrva, onda sređujemo obrve. Uglavnom, sređivaću one delove lica koji predstavljaju najveći problem - kaže on.

Doktor Berdi kaže da zapravo postoji veliki broj nesvesnih signala koje odašiljemo tokom partije pokera, ali da njegov program može da reši sve: štaviše, on tvrdi da "pokertoks" može da pomogne i pri blefiranju, tako što će se postaviti u one delove lica koja će sugerisati da igrač ima nešto što nema.

Premda je projekat star samo nekoliko nedelja i premda do sada ovaj lekar ima samo jednog pacijenta, Berdi je uveren u njegov uspeh.

- Ovo je prirodna primena posla u kome se nalazim već jako dugo, na način na koji to nikada do sada niko nije uradio - kaže on, i dodaje da veoma mali broj ljudi može da održi pravi "pokerfejs". Oni koji krenu njegovim putem, možda neće više imati taj problem.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA