NAPALJENI DEDA: Penisom išamarao babu jer je odbila seks!

Fred E. Tomas (62) iz Amerike saznao je da ga supruga posle 39 godina braka vara. Suprugu je prvo pokušao da nagovori na seks i ponudio joj je 20 dolara, a kada je odbila, išamarao ju je svojim polnim organom

  • 2

Penzioner Fred E. Tomas iz Amerike prvo je pokušavao da nagovori svoju suprugu na seks, međutim, kad mu to nije pošlo za rukom, ponudio joj je 20 dolara, što je ona, takođe, odbila. S obzirom na to da nije uspeo da je "privoli" na intimni čin, počeo je da je šamara penisom, zbog čega je završio u zatvoru.

Ovaj 62-godišnji penzioner dobio je pet dana zatvora a određena mu je i uslovna kazna u trajanju od godinu dana tokom koje ne sme da ponovi "zločin".

Kako je Fred rekao, odnosi između njega i njegove supruge su nakon 39 godina braka zahladneli, a nakon što je saznao za novog ljubavnika sa kojim je supruga planirala da se preseli u Pakistan,  poludeo je.

Tomasova, uskoro bivša, supruga izjavila je da joj je žao što je njen suprug završio u zatvoru, a sudiju je zamolila da ga pošalje na terapiju kontrole besa. Nije poznato kakve povrede joj je naneo.

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA