SREĆA, SREĆA, RADOST: Ovako reaguje čovek koji je dobio 300 miliona dolara na lutriji (VIDEO)

Ne verujući da je srećni dobitnik, Amerikanac svakog od prisutnih moli da mu pregledaju listić i da provere da li je to dobitna kombinacija. Tek nakon što je više puta provereno, kolege i prodavac ga konačno ubeđuju da je baš on srećnik

  • 0

Kamere za nadzor na benzinskoj stanici u državi Merilend, u SAD, zabeležile su trenutak kada dobitnik na lutriji shvata da je dobio nagradu od skoro 300 miliona dolara!

On, ne verujući da je srećni dobitnik, svakog od prisutnih u tom trenutku moli da mu pregledaju listić i da provere da li je to dobitna kombinacija. Tek nakon što je više puta provereno, kolege i prodavac ga konačno ubeđuju da je baš on taj srećnik koji je osvojio superpremiju.

Ukupan fond za nagrade u nagradnoj igri iznosio je 587,5 miliona dolara, a pored ovog, zabeležen je još jedan dobitak, tako da se iznos deli na pola, pa će srećkovići dobiti nešto manje od 300 miliona dolara.

Pogledajte video:

(I. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA