UŽAS: Šokantne slike iz kineskog metroa (FOTO)

Paralelno sa razvijanjem sistema metroa kojim je onaj u Pekingu postao četvrti najduži na svetu, išao je i razvoj normalnog, društveno prihvatljivog ponašanja u njemu: tačnije, njegov potpuni nedostatak

  • 5

U svakoj zemlji na ovom svetu postoje pisana i nepisana pravila ponašanja u javnom prevozu, a od ljudi se očekuje da ih poštuju. Nigde na svetu nije normalno "puštanje vetrova" u punom autobusu, da ne pominjemo neku strašniju radnju koja je povezana sa analnim otvorom.

Izgleda, međutim, da u Kini nikakav bonton tog tipa ne postoji: u najmnogoljudnijoj zemlji sveta sve je dozvoljeno!

Naime, paralelno sa razvijanjem sistema metroa kojim je onaj u Pekingu gadno postao četvrti najduži na svetu, išao je i razvoj normalnog, društveno prihvatljivog ponašanja u njemu: tačnije, njegov potpuni nedostatak.

Pred vama su šokantne fotografije zbog kojih ćete Svevišnjem zahvaljivati kada vam sledeći put u prepunom autobusu neko stane na nogu.

Pogledajte foto-galeriju:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kinez iz Japana

    12. decembar 2012 | 15:01

    osim, možda, prve, nijedna od fotografija nije iz metroa u Pekingu, jesu iz sporih putničkih vozova po Kini, ali ne iz pekinškog metroa, ti vozovi su često pretrpani uoči praznika, jer su jaaako jeftine karte, a neki od njih putuju i po 50 sati sa jednog na drugi kraj zemlje...

  • Ilija

    12. decembar 2012 | 16:25

    A ja sam mislio da je GSP prljav...

  • pih

    13. decembar 2012 | 08:45

    Kinezi su prljavi, za razliku od Japanaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA