Dvojnica Britni Spirs zaradi godišnje pola miliona dolara! (FOTO)

- Sa 19 godina sam kupila svoju prvu kuću. Nisam mogla da verujem koliko mi je uspeha donela činjenica da ličim na Britni - kaže 24-godišnja Mikaela Viks, bivša konobarica iz Amerike

  • 2

Jedna 24-godišnja konobarica iz Amerike pronašla je izuzetno zanimljiv način da unovči svoj fizički izgled. Naime, Mikaeli Viks mnogi prijatelji su govorili da fizički podseća na pop zvezdu Britni Spirs, zbog čega je odlučila da napusti svoj posao i da počne da nastupa kao dvojnica čuvenog originala.

Od tada je prošlo sedam godina, a Mikaela se, osim zanimljivim angažmanima, može pohvaliti i pozamašnom svotom na svom bankovnom računu, dvema luksuznim kućama i voznim parkom. Ona nastupa po klubovima širom sveta i izvodi najpopularnije pesme i nastupe u identičnim kostimima koje je nosila Britni.

- Sa 19 godina sam kupila svoju prvu kuću. Nisam mogla da verujem koliko mi je uspeha donela činjenica da ličim na Britni. Ne mogu ni da zamislim kako bi moj život izgledao da ona nikada nije postala slavna, i zaista sam srećna što jeste. Inače, velika samobožavateljka nje i kao ličnosti i kao pevačice. Na kraju krajeva, bilo bi ružno da nekoga ne volim a da zahvaljujući njemu živim ovako kako živim - kaže Mikaela.

Ona nastupa na različitim događajima, poput rođendana, venčanja ili na zabavama u klubovima. Dodaje da godišnje zaradi i do pola miliona dolara.

- Kad Britni izda novi singl, moram odmah da naučim tekst i koreografiju. U periodu kad je obrijala glavu i nizala skandale, u mojoj je karijeri došlo do zatišja, ali odmah nakon izdavanja novog albuma, telefon je počeo da zvoni i nastupi su se opet nizali - naglasila je "lažna" Britni Spirs.

(M. B. / Izvor: Index.hr / Foto: IsThisBritney.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA