POTRESNO: Snimila oproštajnu poruku za decu dok je umirala u snegu! (VIDEO)

Pola Lejn (46), iz Nevade, i njen dečko Roderik Klifton (44) zapeli su džipom u skoro dva metra visokom snegu. On je otišao da potraži pomoć i umro je, a ona je u očajanju odlučila da se oprosti od 11-godišnjih sinova putem video-snimka

  • 0

Pola Lejn (46), iz američke države Nevade, i njen dečko Roderik Klifton (44) zapeli su džipom u skoro dva metra visokom snegu. Roderik je krenuo po pomoć i umro je, a ona je ostala u automobilu. Već je bila snimila oproštajni snimak za dvoje 11-godišnjih blizanaca, a onda ju je pronašao brat i spasao je.

Par je prvu noć bio zajedno u vozilu, ali je Roderik, iako ga je Pola odgovarala, odlučio da sledećeg jutra, 30. novembra, ode da potraži pomoć. Našli su ga mrtvog u sredu i to nekoliko kilometara od puta.

- Znala sam da ga tada zadnji put vidim živog - rekla je Pola, koja je uspela da preživi šest dana u snegu.

U vozilu je imala pakovanje zelenog paradajza pa se hranila njima i snegom. Nije na sebi imala zimsku odeću pa je oko ruku obmotala maramice i noge da se zagreje. U jednom je trenutku postala totalno očajna. Bila je sigurna da će umreti pa je snimila potresni oproštajni video-snimak za svoje sinove.

Polu su na kraju spasli njen brat Geri i prijatelj koji su krenuli u potragu. Znali su gde se otprilike nalazi, ali ne i tačno jer vlasti nisu mogle da joj lociraju mobilni telefon. Do nje su se probili ralicom. Prebacili su je u bolnicu, gde se oporavila od promrzlosti i neuhranjenosti. Međutim, najteže će joj biti da se oporavi psihički.

Pola, njen brat i prijatelj Brajan Rof su u sredu u TV emisiji pogledali video-klip koji je snimila za sinove.

- Teško mi je. Kada sam ga snimala, mislila sam da će to biti zbogom. To sam osetila. Osećala sam kao da je neko tamo sa mnom. Tada sam prvi put plakala od kako je to sve počelo. Sada mi to sve izgleda nestvarno - rekla je Pola.

Pogledajte TV izveštaj o ovom događaju:

(M. B. / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA