Devojčica (11) optužena da je trudna, imala džinovski tumor u stomaku (VIDEO)

- Bila sam u šoku, sve mi se to činilo veoma smešno i nemoguće. Iako su je deca stalno zadirkivala, nisam u to verovala. Na kraju sam se ipak zabrinula i odvela je kod doktora da bih saznala u čemu je problem - kaže majka, i dodaje da su svi testovi na trudnoću bili negativni

  • 0

Dženet Roberts sa Floride uvek se vodila parolom: "Ne sudi o knjizi prema koricama", međutim, našla se u veoma nezavidnoj situaciji kada su njenu ćerku počeli u školi da gledaju kao "koricu".

Naime, Dženetina ćerka postala je glavni trač u školi kada su zbog tumora koji joj je rastao u stomaku svi učenici mislili da joj je ćerka, koja ima samo 11 godina, trudna.

- Bila sam u šoku, sve to mi se činilo veoma smešno i nemoguće - rekla je majka. Iako su je deca stalno zadirkivala, nisam verovala u to, ali ipak, zabrinula sam se i morala da je odvedem kod doktora kako bih saznala u čemu je problem - rekla je majka, i dodala kako su svi testovi na trudnoću bili negativni.

Pošto je na svake dve nedelje bila negativna na test, Dženet je ćerku odvela kod stručnjaka.

Devojčici je ubrzo ustanovljen tumor koji je po hitnom postupku morao da bude odstranjen jer je neprestano rastao i predstavljao je opasnost po njen život. Uspešnom operacijom, devojčici je odstranjena maligna bomba.

Pogledajte video o ovom slučaju:

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA