ZNOJAVA ŠTEKARA: Obukao 70 stvari da ne bi platio prtljag u avionu! (VIDEO)

Kinez koji je izgledao kao sumo rvač nije uspeo da prođe detektor metala: aerodromsko obezbeđenje je, tokom pretresa, na njemu otkrilo preko 60 košulja i devet pantalona, koje je obukao sa ciljem da izbegne da plati dodatni prtljag

  • 0

Aerodromske takse, putničko osiguranje, cena karte - troškovi putovanja avionom se samo gomilaju, i gomilaju, i gomilaju, dok ne dostignu nenormalnu cifru koja se može izbeći jedino korišćenjem usluga lou-kost avio-prevoznika koji, na našu veliku nesreću, ne lete svuda i uvek. Kada na kraju dođe i naplata za dodatni prtljag, koji ne možete da smestite sa sobom u pretinac iznad sedišta, počinje da vam kipi. To je ta kap koja preliva čašu.

Jedan od ljudi kojima se to desilo se čekirao na međunarodnom aerodromu Guangžu Baijun u južnoj Kini sa namerom da poleti put prestonice Kenije, Najrobiju.

Ono što ga je, međutim, razdvojilo od ostalih kojima je prekipelo zbog preskupog putovanja je činjenica da je izgledao kao sumo rvač.

Prošavši kroz detektor metala, zazvonio je alarm pa je aerodromsko obezbeđenje moralo da ga detaljno pretrese. Otkrili su na njemu preko 60 košulja i devet pantalona - sve sa ciljem da izbegne da plati dodatni prtljag. I uspeo bi da džepove nije napunio baterijama, ključevima i punjačima, zbog čega je alarm zazvonio.

Kada je sve sa sebe skinuo, sve što je ostalo od sumo rvača bio je mršavi tip povređenog ega, koji je morao da trpi ismevanje celog osoblja.

Na kraju je priznao "zločin". Što se nas tiče, nije morao, sve je i samo po sebi jasno. Ne mora čovek da bude Šerlok Holms da bi sabrao dva i dva. Ipak, ovo nas je podsetilo na vest koju ste pre nekoliko meseci mogli da čitate na Telegrafu o Britancu koji je oborio Ginisov rekord obukavši 302 para gaća.

Evo kako to rade devojke u Irskoj:

(M. B. / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA