KUVAR BIO NEVALJAO: Kinez pronašao korišćeni kondom u tanjiru! (FOTO)

Jedan kineski student pronašao je u svom tanjiru nešto mnogo gore od dlake ili nokta, nešto od čega se najčešće restoranska klijentela zgražava. Nije poznato kako se to dogodilo, ali nama je sumnjiv šef kuhinje

  • 2

OPET TI LUDI KINEZI! Najgora stvar koja može da se desi čoveku koji dođe u restoran i naruči svoje omiljeno jelo jeste da u sklopu njega u tanjiru dobije i deo sa tela kuvara koji ga je spremio: dlaka u supi samo je jedan primer, a nimalo gori nije nokat sa nožnog palca.

Ako vam je to gadno i ako vam se od same pomisli na ovakvu mogućnost povraća te razmišljate da više nikada ne kročite u restoran, spremite se, pošto sledi nešto što će vam zauvek ogaditi restoransku hranu.

Jedan student iz Kine pronašao je u svom jelu iskorišćeni kondom! Neko (možda kuvar, možda asistent, možda i kuvar i asistent) zaneo se u kuhinji menze sa izvesnom mladom damom (ili izvesnim momkom), ali je posle obavljenog seksualnog čina bacio prezervativ na pogrešnu stranu u nekontrolisanom trenutku užitka.

Završio je tamo gde ne treba.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA