≫ 

ZAVISNA OD SEKSA: Previše sam napaljena da bih radila! (FOTO)

- Stalno mislim o seksu, pokušala sam da radim i u kafiću i na benzinskoj pumpi, ali sve vreme sam bila opsednuta razmišljanjem o seksu i zato sam pravila greške na poslu - kaže Laura, koja je nevinost izgubila sa 14 godina

  • 17

Laura Voker (21) iz Velike Britanije  zavisna je od seksa, najmanje sedam puta dnevno ima orgazam koji je, kako kaže, oslobađa od stresa.

- Stalno mislim o seksu, pokušala sam da radim i u kafiću i na benzinskoj pumpi, ali sve vreme sam bila opsednuta razmišljanjem o seksu i zato sam pravila greške na poslu - kaže Laura, koja je nevinost izgubila sa 14 godina.

- Moji roditelji su jako religiozni i s njima nikada nisam razgovarala o seksu. Imala sam i duže i kraće veze. Lepo mi je na početku kada je seks baš čest, ali ubrzo mi postane dosadno nakon nekoliko meseci kada seks postane ređi. I poslednjeg dečka sam ostavila jer nije mogao da isprati "moj ritam" - kaže Laura i dodaje da često koristi i seksualne igračke.

- Htela sam da budem mehaničar, ali zbog problema sa kičmom nisam mogla. Pokušala sam da radim i kao konobarica, ali nije išlo, sad sam bez posla. Ponekad testiram seksualne igračke, ali to niko ne plaća - rekla je Laura.

Kako ističe, Laura je svesna svojih nekontrolisanih nagona i u narednom periodu planira da ode kod lekara.

- Moji su nagoni van kontrole. Što se muškaraca tiče, htela bih da nađem nekoga ko može da me prati, za sada su seksualne igračke sve što mi treba - rekla je Laura.

(I. D. / 24sata.hr / Foto: Closeronline.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • komsija

    4. januar 2013 | 15:36

    hmmm.. opet redakcija ne ostavlja kontakt telefon sa doticnom...

  • vampir

    4. januar 2013 | 14:43

    Sestro dodji kod mene

  • sles

    5. januar 2013 | 11:17

    Moraces da se javis Iliji Grahovcu poznatijem kao Zmaj od Sipova... :-) Ako ti on ne pomogne,nece niko... hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA