BIZARNO: Naručio piletinu - dobio mozak na tanjiru! (FOTO)

- Inače imam naviku da odvajam meso od kostiju prstima, a kad sam otkinuo komad, video sam užasno smežurano strano telo unutra. Odmah sam to bacio na tanjir. Izgledalo je kao mozak. Odjednom mi nije bilo dobro - ispričao je Langu za San

  • 1

Ibrahim Langu, student iz Velike Britanije, često je jeo piletinu u jednom restoranu u Kolčesteru, ali će posle poslednje posete verovatno promeniti tu naviku.

- Inače imam naviku da odvajam meso od kostiju prstima, a kad sam otkinuo komad, video sam užasno smežurano strano telo unutra. Odmah sam to bacio na tanjir. Izgledalo je kao mozak. Odjednom mi nije bilo dobro - ispričao je Langu za "San".

Odlučio je da se žali osoblju restorana, ali pošto je bio jedan sat po podne, i u restoranu je bila gužva, pomoć osoblja restorana nije dočekao. Fotografisao je bizarni komad svog ručka i objavio ga na svom Fejsbuk profilu.

Restoran se obratio saopštenjem vezanim za incident.

- Iako nismo dobili sporni proizvod, prema slici izgleda da se radi o bubregu, a ne mozgu, kako se tvrdi, koji nije bio uklonjen tokom procesa pripreme jela. Jako nam je žao zbog neugodnog iskustva gospodina Langua i, iako ono nije predstavljalo zdravstveni rizik, slažemo se da je bilo neugodno - stoji u saopštenju.

Languu objašnjenje s bubregom umesto mozga i izvinjenje nisu bili dovoljni.

- Više nikad ne želim da jedem u tom restoranu, piletinu ću da jedem kod kuće, gde mogu da vidim kako se priprema - zaključio je Langu.

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • SveTac

    10. januar 2013 | 11:12

    pa kineska kuhinja mogu samo da vam kazem jednu istinu ali nesmem kazati ime radnje gde kinezi kupuju robu do skoro sam radio u jednoj ozbiljnoj multi korporaciskoj firmi koja ima lanac hiper marketa svuda i dolazi kinez da kupuje sve sto je ostalo i za bacanje i pokvarene bele bubrege i piletinu koja se usmrdela kao fora za kerove a precen je i videli smo gde je to nosio ima lik restoran :)) svima zelim prijatno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA