STVARNA VEST: Četiri štrumpfa uhapšena u Australiji! (VIDEO)

Dućandžiji (37) su te noći prišla četiri čoveka maskirana u likove iz čuvene crtane serije za decu (i odrasle) i zahtevali cigarete, što su i dobili. Međutim, odbio je da im zapali cigaretu u radnji, što ih je razbesnelo i zbog čega su ga napali

  • 0

Kako javljaju australijski mediji, 16. decembra prošle godine policija je u Melburnu uhapsila četiri štrumpfa zbog napada na prodavca.

Dućandžiji (37) su te noći prišla četiri čoveka maskirana u likove iz čuvene crtane serije za decu (i odrasle) i zahtevali cigarete, što su i dobili. Međutim, odbio je da im zapali cigaretu u radnji, što ih je razbesnelo i zbog čega su ga napali.

Svedokinja je policiji rekla da je čovek posle napada ostao da leži ispred radnje, a snage reda su pustile video-snimak na kome se vide štrumpfovi kako kupuju cigarete u toj radnji, nekoliko trenutaka pre nego što će izvršiti krivično delo.

Na koncu, četiri mladića su se dobrovoljno predala i priznala zločin, ali nama, ipak, sve deluje kao dobro izrežirana Gargamelova nameštaljka.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA