UNOVČAVA GRUDI: Izdaje bujno poprsje za devet dolara (FOTO)

Ova misteriozna devojka iz Češke ispisuje imena firmi koje reklamira, cena po dojki je pet dolara. Ipak, ukoliko klijent želi da mu reklama bude ispisana preko celih grudi, cena je uz popust devet dolara

  • 2

Jedna misteriozna lepotica iz Češke došla je na fantastičnu ideju kako da unovči svoje bujno poprsje. Naime, ova devojka zarađuje tako što na grudima reklamira kompanije.

Naime, ova devojka ispisuje imena firmi koje reklamira i cena po dojki je pet dolara. Ipak, ukoliko klijent želi da mu reklama bude ispisana preko celih grudi, cena je uz popust devet dolara.

Ideju je prvo plasirala na jednom češkom sajtu da bi  je kasnije prenela na Fejsbuk, gde je prikupila preko 2.000 lajkova.

- Ja sam prelepa mlada devojka, nudim vam svoje grudi kao reklamu. Pošaljite mi naziv svoje kompanije i ja ću vam poslati fotografiju sa vašom firmom na mojim grudima - stoji u oglasu ove devojke.

- Devet dolara je odlična cena, ali moram da priznam da bih platio duplo ukoliko bih mogao lično da ispišem reklamu - samo je jedan od komentara na ovaj oglas.

Podsetimo, ovaj trend je i više nego popularan širom sveta. Tako, na primer, blogerka Alisija Jang stekla je veliku popularnost zahvaljujući svom blogu na koi kači fotografije svog poprsja. Ipak, ona svoj dekolte ne izdaje, ali priznajmo, ima odličnu reklamu.

(I. D. / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA