USNULA UMETNOST: Umetnik crta samo dok spava (FOTO)

Li Hadvin (37) za svoju čudnu sposobnost saznao je sa četiri godine kada je prvi put crtao u snu. Ovaj jedinstveni umetnik pati od jakih migrena, tako da veći deo dana prespava, što ide u prilog ostvarivanju njegove umetnosti. "Moja dela su užasna kada ih crtam budan", priznao je u jednom intervjuu

  • 0

Li Hadvin (37) poseduje nesvakidašnji talenat, ovaj umetnik crta fantastične portrete dok spava. Naime, poslednji crtež koji je nacrtao bio je portret Merilin Monro koji je "zatekao" ujutru pored svog kreveta.

Za svoju čudnu sposobnost saznao je sa četiri godine kada je prvi put crtao u snu. Od tada, pored kreveta uvek ostavlja olovku i papir kako bi, kada mu u snu naiđe inspiracija, pribor bio spreman.

Ovaj jedinstveni umetnik pati od jakih migrena, tako da veći deo dana prespava, što ide u prilog ostvarivanju njegove umetnosti. Čak je u jednom intervjuu priznao: "Moja dela su užasna kada ih crtam budan."

Njegova savršena dela kupili su, između ostalog, i Donald Tramp i iluzionista Daren Braun.

Sve svoje crteže Hadvin je postavio na iBej i prodaje ih za milion dolara, međutim eksperti ga savetuju da bi mogao ih proda za mnogo veće iznose. Ipak on ne odustaje, glavni cilj ove prodaje mu je poklanjanje pola miliona sirotištu.

(I. D. / Foto: leehadwin.bksites.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA