Provalnik se ukakio, masturbirao na uperenu cev i trljao dečjom odećom!

Gregorija Metjua Brunija (21) očekuju optužbe za štetu na imovini, provalu, nanošenje telesnih povreda i odupiranje hapšenju

  • 7

Na Floridimuškarac će biti suočen sa više optužbi nakon što je navodno potpuno nag divljao po kući jednog para u gradiću Fort Majers u ponedeljak.

Gregori Metju Brunija (21) očekuju optužbe za štetu na imovini, provalu, nanošenje telesnih povreda i odupiranje hapšenju.

Žrtve su rekle šerifovoj kancelariji da su oko 6.50 po podne čuli buku na krovu, a kada su izašli napolje, na krovu su videli golog čoveka, koga su identifikovali kao Brunija.

Čovek je skočio sa krova, oborio jednu od žrtava i utrčao u kuću gde je polomio televizor od 72 inča pokušavajući da ga skine sa zida.

Žrtva je rekla policiji da je viknuo ženi da uzme pištolj dok je Bruni nastavio da lomi po kući. Žena je pucala tri puta na Brunija, ali je promašila.

Bruni je tada pao na pod u dnevnoj sobi i počeo da masturbira, nakon čega je otrčao u dečju sobu i počeo da se trlja odećom.

Kada je policija stigla i pokušala da ga privede, on se opirao i pričao besmislice. Nekoliko puta je pokušao da pobegne i policija je morala da upotrebi električni omamljivač.

Kasnije su otkrili da se Bruni pokakio ispred ulaznih vrata i u predsoblju.

Prebačen je u obližnju bolnicu na posmatranje, a doktori nisu mogli da utvrde "na čemu je bio".

(Telegraf.rs / Foto: Facebook)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA