HUMANO: 35 vatrogasaca spasavalo ponija iz bunara (FOTO)

"Presrećna sam što ste spasli mog ponija. On je jako miran, ne razumem kako je mogao tako daleko da odluta, ali sva sreća pa je pao na noge i ništa nije slomio. Neizmerno sam zahvalna vatrogascima što su ga spasli", rekla je vlasnica

  • 0

Vlasnica ponija Grejs Hiliar de Alvaro pronašla je svog ljubimca, posle duže potrage, u bunaru dubokom 2,5 metra.  Gospođa Alvaro postala je očajna tokom traženja malog ponija, koji je prešao nekoliko polja dok nije upao u nedovršeni bunar.

Nakon pozivanja hitne službe, ponija je pomoću opreme za podizanje spasavalo 35 vatrogasaca i specijalista spasilačkog tima.

Uzbuđena vlasnica ponija je rekla:

- Presrećna sam što ste spasli mog ponija. On je jako miran, ne razumem kako je mogao tako daleko da odluta, sva sreća pa je pao na noge i ništa nije slomio. Neizmerno sam zahvalna vatrogascima što su ga spasli - rekla je presrećna Alvaro.

Koliko su ove životinje mirne i umiljate govori i turistička reklama za Šetlandska ostrva, u kojoj se upravo ove preslatke životinje šepure u  šetlandskim džemperima.

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA