MONSTRUM: Tetovira devojkama lica bez dozvole!

Izvesni umetnik Ruslan na licu svoje verenice istetovirao je velikim slovima svoje ime, ali to nije usamljen slučaj, jer je nedavno uništio lice devojke koju je "ulepšao" sa 56 zvezdica bez njenog pristanka

  • 5

Ruslan Tumaninac je tatu majstor koji je istetovirao svoje ime preko lica svoje verenice. Već optužen da je na sličan način, bez pristanka, "ulepšao" i lice Kimberli Vlemink kojoj je nacrtao 56 zvezdica, sada je ponovio ovaj zločin.

Tatu majstor, koji sebe naziva čak i umetnikom, Ruslan Tumaminac istetovirao je lice svojoj verenici Ruskinji Olesiji i velikim slovima ispisao svoje ime po njemu.

Iako je u ovom slučaju njegova verenica prihvatila gotov čin i ovaj krajnje čudan dokaz ljubavi, prošla devojka čije lice je, takođe, iscrtao nije dala svoj pristanak.

Mladoj Kimberli Vlamink (21) ovaj samozvani umetnik je istetovirao 56 zvezdica na licu, bez njene dozvole. Ona je podnela tužbu protiv Ruslana tvrdeći da joj je lice iscrtao dok je spavala, a kada se probudila bila je potpuno izobličena. Kaže da je želela samo tri zvezde i da je bila šokirana ishodom.

Ruslan tvrdi da ona laže i da nije smela da kaže istinu da ne bi razljutila oca.

Revoltiran osudom javnosti, tatu majstor je izjavio da ga neki komentari baš pogađaju i da su veoma bolni.

- Nikog ne povređujem. Nikad nikoga nisam osuđivao i želim da ni mene ljudi ne osuđuju - rekao je ovaj kontroverzni umetnik.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • mabula

    1. februar 2013 | 21:50

    Vidi se da je baš fin dečko

  • русија

    2. februar 2013 | 00:21

    тетовирао је по лицу а она спавала ???? па тат. боли до јаја на лицу

  • manemoj

    1. februar 2013 | 23:35

    sigurno joj je dao anesteziju da ne osjeti masinicu i igle na njenom licu.. -.-" laze milion posto...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA