TUŽNA GUDA: Prasence u invalidskim kolicima (VIDEO)

Vlasnik prasenceta Len Lucero ističe kako mu je kolica napravio od igračaka svoga sina jer zadnje noge, koje su zakržljale, prase ne može da koristi. "On ne može da hoda pravilno, zadnje noge su mu bukvalno beskorisne, bez ovih kolica on ne bi mogao drugačije da se kreće", rekao je Lucero

  • 4

Tek rođeno desetodnevno prasence bez zadnjih nogu uči da hoda pomoću ručno napravljenih invalidskih kolica koja su mu vezana za prednji deo tela.

Njegov vlasnik Len Lucero ističe kako mu je kolica napravio od igračaka svoga sina jer zadnje noge, koje su zakržljale, prase ne može da koristi.

- On ne može da hoda pravilno, zadnje noge su mu bukvalno beskorisne, bez ovih kolica on ne bi mogao drugačije da hoda - rekao je Lucero.

Nakon što je video-snimak postavljen na Jutjub, izazvao je brojne komentare, a isti su između ostalog videli i ljudi iz  Udruženja za hendikepirane životinje. Kako je saopšteno, prasencetu će uskoro biti omogućena prava sprava za hodanje koja će mu zameniti zadnje noge.

Pogledajte video-snimak:

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • kk

    4. februar 2013 | 19:58

    Tockovi moraju biti tezi da bi bio stabilan!

  • Дашони

    4. februar 2013 | 20:17

    ДИРЉИВО" НЕКА СЕ ГУДА РАДУЈЕ ДА СЕ НИЈЕ У СРБИЈИ РОДИО, ЈЕР КОД НАС НЕ БИ НИКАКО ПАТИО ДУГОРОЧНО

  • HAHAHAH

    6. februar 2013 | 00:56

    HAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA