ŠOKANTNO: Omamio majku pred detetom (VIDEO)

Dve majke iz Džordžije napale su čuvara šoping mola koji je njihovoj deci zabranio da se vrate u zgradu. Iznervirane, njih dve su ostale agresivne tako da je čuvar bio primoran da upotrebi omamljivač

  • 3

Šoping u Atlanta šoping molu u Džordžiji je zamalo mogao da se završi tragično. Naime, dve majke su "izgubile kontrolu" kada je čuvar sprečio njihovu decu  da po izlasku opet uđu u šoping mol.

Deren Long, čuvar na vratima im je zabranio i rekao da se vrate roditeljima. Međutim, tada su majke počele da ga napadaju.

- Zašto vičeš na moje dete, ko si ti da mu zabraniš da bilo gde uđe - agresivno je nastupila jedna od majki kojoj se priključila i druga majka. Zahvaljujući video nadzoru, čitav slučaj je snimljen a video je ubrzo nakon postao pravi viral.

Majke su sve vreme napadale čuvara koji je kada više nije mogao da izdrži verbalni napad posegao za omamljivačem koji je uperio ka jednoj od majki. Onesvešćena majka je pala ispred prestravljenog deteta. Pošto se suprug omamljene pobunio, čuvar je i njemu zapretio istim.

Naime, kraj u kojem se nalazi tržni centar se vodi kao veoma opasan, a video nadzor čuvaru omogućava da ukoliko dođe do bilo kakvog okršaja ima dokaz da se samo branio.

- Ja sam vršio svoju dužnost, branio sam se, morao sam da reagujem, žene su bile veoma agresivne - objasnio je čuvar Deren Long.

Pogledajte video:

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Više sa weba

Komentari

  • Vanja IX

    5. februar 2013 | 06:01

    Zasto sokantno? Dobro je izdrzao i onoliki bezobrazluk... A gde je bio tatica koji je kasnije uskocio kad je trebalo da vaspita decu? Ma cuvar je trebao "protresti" celu porodicu... U sta li ce ta deca izrasti?!

  • Gunner

    5. februar 2013 | 12:44

    Ove čamuge se svađaju ko cigani.

  • русија

    6. februar 2013 | 03:33

    коректно

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA