Mladić dva meseca zaglavljen na aerodromu!

Turista Rodrigo Ben-Azul hteo je da se vrati u rodnu Španiju, ali umesto toga već dva meseca zaglavljen je na aerodromu Santjago u Čileu i pravi je dokaz da stvarnost nije ružičasta kao na filmu

  • 1

Ako ste ikad pogledali film "Terminal" sa Tomom Henksom u glavnoj ulozi, možda ste bili u iskušenju da ostanete na aerodromu nekoliko meseci, zaradite novac i zaljubite se u prelepu ženu. Nažalost, stvarnost je mnogo drugačija i ni upola glamurozna kao u ovom holivudskom filmu.

Španski turista Rodrigo Ben-Azul zaglavljen je dva meseca na aerodromu Santjago u Čileu i pravi je dokaz da stvarnost nije tako ružičasta.

Doleteo je iz Španije u Čile da bi rešio probleme sa svojom porodicom koja živi u ovoj južnoameričkoj zemlji. Nažalost, pomirenje je bilo neuspešno i on se vratio na aerodrom potpuno skrhan.

Skrenuo je pažnju na sebe jer je na aerodromu tražio hranu i opuške, navodi lokalni list "PubliMetro".

Baš kao i Tom Henks u poznatom filmu, Rodrigo zarađuje novac vraćajući kolica za prtljag i sakupljajući novčiće.

Očigledno je mislio da će mu porodica do sad poslati novac za kartu do Španije, ali niko se nije odazvao i on i dalje čeka...

(M. R. / Izvor: Gapyear.com / Foto: Mega Vision)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA